Vicepreședintele CJ Mehedinți, Ramona Cupă, a deschis Școala de Vară organizată de CJRAE Mehedinți

În perioada 23 – 26 august 2021 se desfășoară evenimentul ȘCOALA DE VARĂ, dedicat unui număr de 60 de elevi din învățământul primar. Activitățile se vor derula la Școala Gimnazială „Alice Voinescu”, din Severin, școală care este organizator alături de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Mehedinți (CJRAE).

„Am participat, cu multă emoție și bucurie, la un eveniment dedicat celor mai mici dintre severineni, deschiderea ȘCOLII DE VARĂ sugestiv intitulată „DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI LUCRU ÎN ECHIPĂ”. Cursurile Școlii de Vară sunt organizate de către Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Mehedinți (CJRAE), în parteneriat cu Școala Gimnazială „Alice Voinescu” din Drobeta Turnu Severin, locul unde vor avea loc toate activitățile, în perioada 23 – 26 august 2021. Am primit cu multă bucurie invitația doamnei director Bianca Borugă și am avut ocazia de a fi în mijlocul unor copii minunați, dornici de cunoaște cât mai multe din secretele dezvoltării personale, dar și a lucrului în echipă, un exercițiu pe care, dacă îl deprinzi de la o vârstă fragedă, vei avea bazele succesului în viața socială de mai târziu. În calitatea mea de vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți, având în subordine directă CJRAE Mehedinți, voi fi alături de toate activitățile desfășurate aici. De asemenea, în calitatea mea de mamă, voi fi fericită să lucrez, în toată această perioadă, cu copiii și să pun umărul la dezvoltarea lor personală. Urez succes tuturor activităților demarate astăzi și îi așteptăm pe copii să vină alături de noi!”, a declarat vicepreședintele CJ Mehedinți, Ramona Cupă.

Citit 1244 ori Ultima modificare Marți, 24 August 2021 20:35
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…