Noul an școlar a început într-o notă de optimism și încredere la Colegiul Național Traian. Cel mai presigios liceu severinean și-a primit elevii, dar mai ales bobocii, cu aplauze, iar la deschiderea anului școlar au fost prezenți președintele Consiliului Județean, primarul municipiului, senatorul PSD – Liviu Mazilu și deputatul PNL Virgil Popescu. A avut loc și o emoționantă predare de ștafetă.

Un nou început de an școlar, cu emoțiile aferente, cu bucurie în suflet și buchete multicolore de flori, dar și cu mesaje de bun venit și succes la învățătură din partea oficialităților locale. Așa au fost primiți elevii Colegiului Național TRAIAN, una ditre cele mai prestigioase instituții de învățământ din țară. Curtea interioară a devenit neîncăpătore pentru copi, iar emoțiile cele mai mari s-au regăsit, așa cum era și firesc, în rândul bobocilor de la clasele a V-a și a IX-a. Festivitatea pregătită de organizatori a debutat cu mesajul conducerii liceului.

Și pentru a marca cum se cuvine schimbul între generațiile strălucite de elevi ai colegiului severinean, conducerea acestuia a pregătit un emoționant moment al predării ștafetei de la absolvenți către cei care pășesc pentru prima oară pragul Liceului Traian.

Pentru tinerii care se reîntorc la școală, după o vacanță binemeritată, oficialitățile locale au avut câte un mesaj de sprijin și câteva urări simbolice oricărui nou început.

Noul an școlar ce a început astăzi este, ca de fiecare data, o nouă provocare, pentru copii, dpentru dascăli și mai ales pentru părinți, iar faima Liceului Traian este și va fi mereu pe mâini bune.

Citit 1085 ori Ultima modificare Luni, 09 Septembrie 2019 13:10
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…