PROIECTUL ANTI-BULLYING A AJUNS LA FINAL

Proiectul "Strategii de Atenuare și Prevenire a Fenomenului de Bullying", finanțat prin Programul European Erasmus+ a ajuns la final. Timp de 4 luni, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au fost parteneri de dialog cu elevi din toată tara, tineri ai "Asociației Elevilor Mehedințeni", precum și cadre didactice.

Beneficiarii proiectului au plecat mai informați pentru o pregătire antivictimală, dobândind cunoștinte despre prevederile legislative, metode eficiente de contracarare a fenomenului, dar și de intervenție în astfel de situații.

Siguranța pe internet a fost o altă temă de dialog, cunoscut fiind faptul ca în mediul online sunt frecvente comportamentele antisociate ciberbullying, dar și alte provocări din sfera infracționalității la adresa siguranței tinerilor.

Pe parcursul celor 4 luni, polițiștii s-au întâlnit cu peste 300 de elevi și cadre didactice ai unităților de învățământ din județele Călărași, Vaslui, Alba, Gorj, Mehedinți și municipiul București. La activități au participat și specialiști din cadrul altor instituții publice precum ISJ, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, D.G.A.S. P.C, Colegiul Psihologilor și reprezentanți ai Asociației Părinților.

Citit 2434 ori Ultima modificare Luni, 10 Iunie 2019 08:34
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…