ESTIVAL TRADIȚIONAL PENTRU COPII

Primăria Drobeta Turnu Severin și Palatul Culturii „Teodor Costescu” vă invită la ESTIVAL TRADIȚIONAL PENTRU COPII. Joc , animații și voie bună pentru prichindei!

Estival tradițional pentru copii! Sub semnul Centenarului, vă invitam la Severinul estival , la Fântâna Cinetică! Joc , animații și voie bună pentru prichindei!

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar mai povesti! POVEȘTI ROMÂNEȘTI la Severinul Estival: „Inul și Cămeșa”, „Paltul de Cleștar” și „Sarea-n bucate”, sunt evenimentele dedicate copiilor. Acestea au loc în fiecare vineri a lunii iulie, între orele 18:00 – 20:00, respectiv în zilele de 13, 20 și 27 iulie, în organizarea Primăriei Drobeta Turnu Severin și a Palatului Culturii „Teodor Costescu”.

Cei mici vor avea parte de o bogată paletă de activități: Teatru de animație pentru copii, ateliere de creație, expoziții demonstrative ale meșterilor populari, jocuri distractive populare, ateliere de pictură pe ceramică sau felii de lemn, ateliere de marionete tradiționale. De asemenea, războiul de țesut, roata olarului , masa de opincărit, vor expuse nu doar demonstrativ. Copiii vor urca pe roata olarului și vor confecționa ei înșiși obiecte din lut. Pictura pe față și baloanele tricolore vor complete voia bună a prichindeilor.

Citit 3254 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2018 14:13
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…