BAC MEHEDINȚI: Promovabilitate 60,48 la sută, două medii de 10

În Mehedinți -au afisat primele rezultate la examenul de Bacalaureat. Față de anul trecut, se constată o mică creștere a procentului de promovabilitate. Dacă în 2017, procentul a fost de 59,22 în acest an, a ajuns la 60,48.

Doar două medii de 10 s-au obținut în județul Mehedinți! Ca şi în anii precedenţi, Colegiul Naţional „Gheorghe Ţiţeica” are cele mai bune rezultate. Doi elevi de la această unitate de învăţământ au obţinut nota 10 la examenul de bacalaureat. Este vorba de Mihai Adrian Badi şi Emilian Claudiu Mănescu. Ambii elevi au absolvit la profilul Matematică-Informatică. Procentul de promovabilitate este de 60,48 la sută.

Toate rezultatele din județul Mehedinți, AICI

Citit 3439 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iulie 2018 13:22
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…