Trei copii talentați au oferit un adevărat spectacol de lumină și culoare la Colegiul Național „Gheorghe Țițeica”, cu ocazia zilelor prestigioase instituții de învățământ din Severin. Cele trei eleve au vernisat o expoziție ce cuprinde picturi, desene și pictură pe obiecte de vestimentație. Talentul celor trei tinere este sprijinit cu atenție și multă dragoste de cadrele didactice.

Clara Daria Badea, Maria Vintilescu și Cătălina Spiridon sunt trei eleve pline de exuberanță ale Colegiului Național „Gheorghe Țițeica”. Talentul este nomitorul lor comun, chiar dacă fiecare își exprimă vocația în mod diferit. Clara desenează, Maria pictează, iar Cătălina este un adevărat designer vestimentar, deoarece dă o altă perspectivă banalei geci de blugi. Expoziția celor trei, găzduită în sala de lectură a Colegiului „Țițeica”, conține desene, pictură în ulei pe pânză și pictură pe haine de blugi, dar și pe obiecte precum poșetele sau gențile. Din fericire, spiritul artistic și geniul celor trei eleve a fost atent sprijinit de cadrele didactice.

Prin artă plastică și nu numai, copiii își pot exterioriza pasiunea, sentimentele și trăirile caracteristice vârstei. Expoziția de artă, mică dar cuprinzătoare, de la Colegiul „Țițeica”, vine să aducă un plus de culoare și sensibilitate într-o școală cu profil teoretic și cu o faimă deja consacrată.

Citit 3359 ori Ultima modificare Joi, 24 Mai 2018 09:07
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…