Un sfert de veac de comunitate – Cărturești în orașul tău

Experiență unică: Cititorii care vizitează Cărturești spun că e „un loc magic”, „un loc în care mă simt fericită”, „un loc perfect pentru cadouri”. Autentic și inovator, Cărturești definește conceptul de librărie de 24 ani.

O vizită în orice spațiu Cărturești este o experiență în sine. Un refugiu de la agitația orașului, un spațiu primitor pentru întreaga comunitate, Cărturești aduce împreună oameni, cărți, muzică, filme, ceai și accesorii, cadouri deștepte și e gazdă pentru evenimente culturale.

Cărturești este spiritul comunității

Atmosfera din librărie te invită la explorat și descoperit. E locul din oraș în care te poți întoarce iar și iar, unde poți lua o gură aer proaspăt căci naște aspirații noi și scoate la lumină pasiuni vechi, locul care aprinde imaginația și ține vie curiozitatea, locul din care atunci când ieși, lumea e mai mare și tu, mai nerăbdător să te aventurezi prin ea.

În această călătorie ești ghidat de librari pasionați și dornici să-ți ofere recomandări de lecturi sau ghidaj în găsirea cadoului potrivit. De împachetare ne ocupăm noi, oferim gratuit hârtie specială desenată de ilustratori sau designeri români.

Cărturești reflectă spiritul comunității în care se află și se dezvoltă continuu prin contribuția fiecărui membru al echipei și ale publicului. Astăzi avem 54 de librării în România și trei în Republica Moldova, fiecare cu un concept arhitectural unic și spații interioare care reflectă specificul local.

Grija pentru diversitatea produselor la raft, promovarea produselor culturale și experiența cumpărării ne-a adus recunoaștere internațională. Librăria Cărturești Carusel a fost inclusă în topul The Telegraph al celor mai frumoase librării din lume, iar Cărturești Verona a fost desemnată Librăria Anului în cadrul London Book Fair International Excellence Awards.

Cărturești este în orașul tău

Vei găsi un loc comod în care să răsfoiești noutățile, un librar mereu pregătit cu recomandări, un cadou special pentru cineva drag. Suntem deschiși de luni până duminică, între 10:00 și 22:00, în Severin Shopping Center (Bd. Mihai Viteazu, nr. 78, Drobeta Turnu Severin). Dacă nu găsești cărțile dorite în Cărtureștiul tău, comandă-le pe carturesti.ro și nu plătești taxa de transport dacă alegi să le ridici direct din librărie.

Citit 328 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2024 12:42
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…