MARIUS SCRECIU, VICEPREȘEDINTELE ASOCIAȚIEI MUNICIPIILOR, ZONA OLTENIA

Primăria Craiova a găzduit o întrunirea a primarilor de municipii din Regiunea Sud-Vest Oltenia din cadrul Asociației Municipiilor din România (AMR). A fost aleasă conducerea AMR Oltenia și s-au discutat propuneri de inițiative legislative. Primarul Severinului, Marius Screciu, a fost ales vicepreședinte al AMR.

„A fost o ședință care a început pe șantiere și a continuat apoi pe probleme legislative pe care le așteptăm de la Parlamentul României. Sunt foarte bucuroasă să vă prezint invitații de astăzi. Lângă mine este președintele Asociației Municipiilor din România, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 din București. De la municipiul Târgu Jiu este prietenul nostru, Florin Cîrciumaru, care astăzi a fost ales președinte AMR pe zona Oltenia, iar lângă mine este domnul Marius Screciu, primarul de la Drobeta Turnu Severin și care a devenit vicepreședinte AMR Oltenia. După cum știți, la nivel național, funcția de prim-vicepreședinte este deținută de Oltenia prin mine și astăzi au fost ales celelalte funcții pentru zona Oltenia. Eu sper să facem o echipă foarte bună, eu cu domnul Negoiță și cu toți cei care au fost aleși astăzi pentru zona Oltenia și, bineînțeles, cu toți ceilalți primari care au fost astăzi aici, reprezentând o parte dintre municipiile din zona Olteniei și care au prezentat fiecare lucrurile pe care le așteaptă de la AMR, dar și de la Parlamentul României”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, la deschiderea lucrărilor ședinței AMR.

Președintele AMR, Robert Negoiță, a expus câteva din doleanțele care vor fi înaintate către Parlamentul României: „Avem, la ora aceasta, în Parlament, peste 10 inițiative legislative pe zece legi diferite, adică mai multe inițiative legislative pe aproximativ zece legi care necesită îmbunătățire și care ne ajută să fim mai eficienți. De asemenea, avem o aplecare și o preocupare permanentă din perspectiva luptei împotriva corupției. (…) Chiar săptămâna asta am fost în Parlament, unde am susținut inițiativele AMR, conform cărora solicităm de la Curtea de Conturi să nu facă doar control sau audit, ci și îndrumare”.

Citit 1662 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Octombrie 2016 00:10

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…