A ÎNCEPUT CAMPANIA: CJ MEHEDINȚI DĂ BANI PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN

Consiliul Judeţean Mehedinţi a alocat suma de 700.000 lei pentru reabilitarea ultimului etaj al Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, acolo unde se dorește mutarea Secţiei de Oncologie a spitalului, măsura fiind necesară din cauza numărului mare de pacienţi. În prima zi de campanie electorală, conducerea CJ Mehedinţi a făcut o vizită la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru a vedea stadiul lucrărilor.

„Prima noastră zi de campanie, a celor din Partidul Social Democrat Mehedinți este o zi de muncă, în teren, așa cum suntem obișnuiți, în mijlocul oamenilor, la fel cum am fost în ultimii patru ani. Este de fapt o altă zi în care ne facem datoria față de comunitatea care ne-a ales ca reprezentanți și dacă astăzi ne aflăm în cea mai mare unitate spitalicească din județul Mehedinți, este pentru că ne pasă de viitorul acestei regiuni. Anul trecut, Spitalul Județean a primit echipamente medicale în valoare de peste un milion de euro, printre care şi un computer tomograf performant, dar aceste dotări și modernizări trebuie continuate. Cu cât vom avea o comunitate mai sănătoasă, cu atât vom avea un Mehedinți mai puternic!”, a declarat Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi.

În opinia consilierului local Marius Screciu, şi Primăria Drobeta Turnu Severin trebuie să contribuie pentru ca judeţul să aibă un sistem de sănătate conform cu standardele în vigoare: „Dacă ne pasă de noi și de viitorul copiilor noștri, atunci trebuie să avem curajul de a lua lucrurile în piept și să găsim resurse, fie locale, fie guvernamentale sau fonduri europene pentru ca unitățile medicale să fie reabilitate și dotate, iar severinenii să beneficieze de condiții decente de spitalizare și tratament. Avem un personal medical valoros şi este de datoria noastră, a administraţiei publice locale, să-i ajutăm să-și pună în valoare priceperea. Îmi doresc să le putem asigura medicilor acele condiții care să-i facă și pe cei plecați să se întoarcă acasă. Dacă voi fi ales de către severineni, mă voi implica în sprijnirea spitalului judeţean, având în vedere că o mare parte din pacienţi sunt severineni”.

Citit 1344 ori Ultima modificare Marți, 17 Mai 2016 23:38
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…