SE LUCREAZĂ LA UN NOU CORP DE CLĂDIRE LA OBIECTIVUL FOSTULUI SPITAL ORĂȘENESC VÂNJU MARE

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a efectuat o vizită de lucru la obiectivul de investiții de la Vânju Mare, unde se lucrează la reabilitarea / modernizarea și extinderea fostei clădiri a Spitalului Orășenesc.

“În cadrul vizitei pe care am făcut-o astăzi, am evaluat ceea ce s-a făcut până acum și am discutat cu proiectantul și constructorul despre cum vor fi tratate lucrările pe parcursul acestui an. La două din corpurile de clădire ale unității lucrările sunt avansate la interior și au un progres între 70 - 85%. S-au realizat interioarele, au fost dotate grupurile sanitare, s-a așternut covorul antibacterian, s-a montat liftul pentru persoane și cel pentru mâncarea pacienților. Pe de altă parte, a început construirea unui nou corp de clădire la care a fost realizată infrastructura de rezistență, fundațiile și stâlpii, pe locul unde va fi Compartimentul Radiologie și Farmacia spitalului la parter, iar la primul etaj, Secția Interne. Se lucrează bine și chiar dacă este un proces deloc ușor până la finalizarea, dotarea, autorizarea și redeschiderea Spitalului, am convingerea că vom reuși să redăm locuitorilor din zona de sud a județului, o unitate medicală modernă!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 2650 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Martie 2022 11:07
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…