Imprimă această pagină
<

În urmă cu câteva zile a început turnarea primului strat de asfalt pe tronsonul DJ 670, cuprins între intersecția cu DN 67 (Malovăț) și intersecția cu drumul care duce în satul Bîrda.

„Am fost la fața locului și am văzut o mobilizare foarte bună a constructorului. S-a turnat primul strat de asfalt pe un sens, iar astăzi s-a început cel de-al doilea sens, astfel încât, în câteva zile, această porțiune va fi complet asfaltată”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

În paralel, se lucrează de-a lungul traseului la rigolele de acostament și rigolele betonate, lungimea totală a drumului pentru care noi am atras fonduri europene în vederea modernizării/reabilitării fiind de 21,350 kilometri, intersecția cu DN 67 – Bobaița – Bîlvănești – Godeanu – Marga.

„Este un drum important pentru cei care vor să ajungă în zona de nord a județului Mehedinți, un drum care era complet distrus de gropi și care punea mari probleme circulației atât iarna, cât și vara, astfel încât localnicii comunelor aflate de-a lungul traseului, dar și ceilalți participanți la trafic așteptau această investiție. Lucrările sunt în grafic și vă asigur că la finalul proiectului, acest drum va îndeplini toate standardele prevăzute de legislația europeană”, a mai spus Aladin Georgescu.

Citit 1037 ori Ultima modificare Vineri, 06 August 2021 11:05
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…