S-A VOTAT! FĂRĂ TROTINETE ELECTRICE ÎN ZONELE PIETONALE DIN SEVERIN!

Consilierii municipali din Severin au decis, în ședința de vineri, 30 iulie 2021, interzicerea circulației trotinetelor electrice în zonele exclusiv pietonale și de promenadă. este proiectul inițiat de primarul Marius Screciu și vine ca urmare a reclamațiilor din ce în ce mai numeroase, potrivit cărora utilizatorii de trotinete pun în pericol viața celor care trec prin aceste zone pietonale.

„Au existat, în ultima perioadă, foarte multe sesizări din partea severinenilor, că tinerii care folosesc trotinetele electrice nu respectă deloc regulile de deplasare, conduc cu viteză și au fost dese situațiile în care au lovit trecătorii. Este o decizie grea, dar necesară pentru siguranța noastră a tuturor, dar mai ales a bătrânilor și copiilor care se feresc cu greu din fața tinerilor vitezomani. Este obligatoriu să reglementăm condițiile de deplasare pentru a evita accidentele”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Primarul a mai precizat că vor exista avertismente, amenzi, iar celor care nu vor înțelege le vor fi confiscate trotinetele. Nerespectarea acestor reguli se sancționează cu amendă între 500 și 1.000 lei.

Zonele în care va fi interzis accesul cu trotinetele electrice sunt:

Pădurea Crihala,

Zona de agrement Parcul Aluniș,

Cetatea Medievală a Severinului,

pe străzile I.G. Bibicescu și Teodor Costescu pe segmentul cuprins între strada Traian și bd. Carol - în zona pietonală.

Strada Crișan, ZONA DE PROMENADĂ cuprinsă între bulevardele Revoluției și Tudor Vladimirescu. 

Citit 925 ori Ultima modificare Vineri, 30 Iulie 2021 15:58
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…