Spitalul Județean reduce prețul testelor PCR COVID-19 de la 320 de lei la 210 lei

Vești bune pentru mehedințenii care au nevoie de teste COVID-19, pentru a putea călători în străinătate! Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin, aflat în subordinea Consiliului Județean Mehedinți a redus prețul pentru un test PCR la 210 lei, începând cu data de 1 iunie 2021.

Vestea ar putea să îi bucure și pe cei care obișnuiau să călătorească în țara vecină, Serbia, pentru a se distra pe terasele din Kladovo și Donji Milanovac sau pentru a merge în minivacanțe în Serbia. Autoritățile sârbe nu acceptă intrarea în Serbia a românilor fără un test PCR, chiar dacă aceștia sunt vaccinați. De asemenea, cei care doresc să călătorească în concediu în alte state care mai cer un test PCR sau doresc să călătorească cu avionul, au posibilitatea de acum înainte să plătească doar 210 lei pentru un test, în loc de 320 de lei cât costa până acum.

Într-un comunicat de presă transmis de conducerea Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin, se arată că începând cu data de 1 iunie 2021, tariful testării pentru confirmarea prezenței virusului SARS-COV 2, prin RT-PCR, se reduce de la 320 de lei la 210 lei.

Citit 1599 ori Ultima modificare Luni, 31 Mai 2021 18:23
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…