ALADIN GEORGESCU: „Eu mă vaccinez! vaccinează-te și tu!”

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat luni, 24 mai 2021, la videoconferința organizată de Guvernul României și Ministerul Afacerilor Interne pe tema vaccinării împotriva virusului SARS - CoV - 2. „Suntem între județele cu o rată scăzută de vaccinare și în acest sens, fac un apel la responsabilitate!”, spune președintele CJ, care face și un apel la responsabilitate:

„Ne dăm seama cât de importantă este sănătatea abia atunci când suntem bolnavi! Este o realitate pe care am simțit-o pe pielea noastră în ultimul an și jumătate, când am asistat neputincioși la efectele virusul SARS – CoV – 2, care ne-au schimbat viața!

Depășirea acestei situații depinde de noi și cel mai sigur mod de a reveni la normalitate este VACCINAREA!

EU MĂ VACCINEZ și vă îndemn pe toți să vă imunizați împotriva COVID-19!

Fac apel la colegii din cadrul Organizației PSD Mehedinți, parlamentari, primari, consilieri județeni și locali, să se vaccineze și să-i încurajeze pe cetățenii județului să apeleze cât mai curând la lupta împotriva pandemiei. Este important să ne vaccinăm cât mai mulți într-un timp scurt pentru a limita răspândirea virusului!
Direcția de Sănătate Publică Mehedinți are activate șapte centre pentru vaccinare în județ: 2 în Drobeta Turnu Severin și câte unul în Orșova, Vânju Mare, Strehaia, Baia de Aramă și Șimian, dar și o echipă mobilă destinată imunizării persoanelor din mediul rural care nu se pot deplasa la centre.

Trebuie să avem încredere că vaccinul ajută organismul să producă anticorpii proprii împotriva virusului și totodată, ne protejează de forme grave ale bolii care ne pot afecta, pe termen lung!”

Potrivit comunicatului DSP Mehedinți, rata incidenței cumulative COVID-19 la 1000 de locuitori în județul Mehedinți, este de 0,46. La nivelul județului Mehedinți, situația localităților cu rata incidenței cumulative peste 1,5 la 1.000 de locuitori este următoarea: PUNGHINA (1,71); VÂNJULEȚ (1,56); VRATA (1,50).

Citit 1383 ori Ultima modificare Marți, 25 Mai 2021 12:06
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…