87 de amendamente pentru investiții în Mehedinți. VEZI ÎNTREAGA LISTĂ!

Parlamentarii PSD ai județului Mehedinți, senatorul Liviu Mazilu și deputații Alin Chirilă și Cornel Folescu au depus 87 de amendamente la Proiectul de Lege al Bugetului de Stat pentru anul 2021. Toate se referă la investiții în județul Mehedinți.

„Ca și președinte al Consiliului Județean Mehedinți, dar și ca președinte al PSD Mehedinți, partid care a câștigat alegerile locale și parlamentare de anul trecut, cu multă responsabilitate pentru cetățenii județului Mehedinți, am susținut elaborarea amendamentelor pe care parlamentarii PSD le-au depus la Legea Bugetului de Stat pentru anul 2021. După o documentare temeinică, au rezultat 87 de amendamente care se referă la investiții în sănătate, educație, transport, mediu și cultură. Amendamentele vor fi susținute în Plenul Reunit al celor două Camere ale Parlamentului pentru că mehedințenii trebuie să aibă șansa de a beneficia de investiții și în acest an, la fel cum s-a întâmplat în anii trecuți! Am înțeles că majoritatea PNL-USR-PLUS nu are cunoștință despre nevoile județului nostru, dar dacă au responsabilitate pentru voturile primite, parlamentarii PNL de Mehedinți ar trebui să susțină aceste amendamente! Îi felicit pe senatorul Liviu Mazilu și deputații Alin Chirilă și Cornel Folescu și îi asigur în continuare de tot sprijinul pentru ca demersurile lor să aibă succes!”, a declarat președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

Iată lista completă a amendamentelor depuse:

 

Citit 1410 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Februarie 2021 20:48
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…