Aladin Georgescu (UNCJR): „Trebuie să găsim cele mai bune soluții pentru atragerea fondurilor europene!”

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, vicepreședinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, a participat ședințele Consiliului Director și Adunării Generale a UNCJR. Cele două ședințe „au dat posibilitatea unor schimburi de experiență, idei și viziuni, oportune în acest an dificil din punct de vedere economic pentru administrațiile județene”, scrie Aladin Georgescu pe contul său de socializare.

„Pe lângă prezentarea bilanțului pe anul trecut, s-au luat decizii organizatorice pentru 2021 și am stat de vorbă cu colegii din țară despre abordarea pe care trebuie să o avem în raport cu celelalte instituții ale statului, în interesul comun de a continua dezvoltarea comunităților pe care le reprezentăm fiecare dintre membrii UNCJR”, spune președintele Consiliului Județean Mehedinți.

„Suntem în fața unui nou exercițiu bugetar la nivel european, modificările sunt semnificative față de ceea ce a fost în perioada 2014-2020, dar trebuie să găsim cele mai bune soluții pentru atragerea fondurilor europene pentru noi investiții! Din această perspectivă, am încredere că aceste întruniri aduc un plus de informații pentru ca proiectele pe care le avem la Consiliul Județean Mehedinți să obțină finanțare europeană și să continuăm dezvoltarea județului și în alte domenii decât cele pe care le-am abordat până acum!”, a mai precizat liderul UNCJR.

Citit 792 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Februarie 2021 15:34
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…