Vicepreședinții Consiliului Județean Mehedinți și-au primit atribuțiile pentru mandatul 2020 – 2024

Ramona Cupă va coordona activitățile din domeniul atragerii fondurilor europene, dezvoltarea și turismul, în timp ce Ionică Negru va avea atribuții în domeniile urbanism și amenajarea teritoriului, precum și patrimoniului public și privat al județului Mehedinți.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți a emis dispoziția privind delegarea unor atribuții către vicepreședinții Consiliului Județean și administratorul public al județului. Cei doi vicepreședinți, Ionică Negru și Ramona Cupă, dar și administratorul public – Codruța Rogoveanu se pot apuca serios de treabă, fiecare pe componenta sa, iar buna colaborare între conducerea executivă și forul legislativ județean va trebui să genereze dezvoltare și capacitate organizatorică maximă.

Vicepreședintele Ramona Cupă a primit atribuții pentru a lua măsurile necesare organizării executării și executării în concret a activităților din domeniul fondurilor europene cu finanțare externă nerambursabilă. De asemenea, Ramona Cupă va avea în subordine directă personalul din cadrul uneia dintre cele mai importante direcții ale CJ Mehedinți, Direcția pentru Managementul Proiectelor, Dezvoltare Durabilă și Turism din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Mehedinți.

Totodată, printre organismele prestatoare de servicii publice din subordinea Consiliului Județean pe care le va avea în subordine vicepreședintele Ramona Cupă se numără și Direcția de Administrare a Geoparcului „Platoul Mehedinți”, precum și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Mehedinți (CJRAE).

Ramona Cupă consideră că atribuțiile primite sunt o uriașă oportunitate de a lucra direct la dezvoltarea județului și de a pune în aplicare proiectele propuse mehedințenilor în campania electorală. „Este o oportunitate uriașă de a lucra, alături de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, la dezvoltarea și modernizarea acestui minunat județ, precum și la dezvoltarea turismului și implementarea de proiecte durabile pentru exploatarea eficientă a uriașului potențial turistic al județului nostru. Asta cu atât mai mult cu cât pot continua tradiția și bunele practici potrivit cărora județul nostru este campion la atragerea de fonduri europene și implementarea de proiecte ample de dezvoltare durabilă. Totodată, din poziția de vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți, cu asemenea atribuții importante, voi avea ocazia să implementez proiectele propuse mehedințenilor în campania electorală. Acest județ trebuie să se dezvolte armonios și să ajungă acolo unde îi este locul, printre cele mai dezvoltate și prospere județe ale țării. Cu această ocazie, fac din nou apel către toți colegii mei din Consiliul Județean să ne unim forțele, indiferent de culoarea politică, să lăsăm orgoliile și ambițiile politice și să acționăm unitar, pentru a putea promova proiectele de dezvoltare necesare mehedințenilor. Împreună cu echipa de la Consiliul Județean ne vom pune toată priceperea și eforturile în slujba mehedințenilor și dezvoltării armonioase a județului Mehedinți”, a declarat vicepreședintele CJ Mehedinți, Ramona Cupă.

Celălalt vicepreședinte al CJ Mehedinți, Ionică Negru, va avea atribuții în domeniile urbanism și amenajarea teritoriului, precum și patrimoniului public și privat al județului Mehedinți. Printre instituțiile din subordinea Consiliului Județean, pe care le va coordona vicepreședintele Ionică Negru, se numără Muzeul Regiunii Porților de Fier și Biblioteca Județean „I. G. Bibicescu”. 

 

 

Administratorul public Codruța Rogoveanu a primit atribuții privind organizarea executării și executarea în concret a activităților din domeniul infrastructurii rutiere județene.

Citit 1500 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Februarie 2021 16:11
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…