Lucrările de reabilitare de la Spitalul Orășenesc Vânju Mare avansează. Reabilitarea primului corp a ajuns deja la acoperiș, urmând ca, în curând, să înceapă lucrările la cel de-al doilea corp de clădire. Președintele Consiliului Județean Mehedinți a vizitat șantierul și s-a declarant mulțumit de stadiul lucrărilor. Vezi toate declarațiile în materialul VIDEO!


„Am profitat de ziua de sâmbătă și de faptul că a fost zi lucrătoare pentru muncitorii care lucrează la reabilitarea Spitalului din Vânju Mare și am făcut o vizită la fața locului. Am stat de vorbă cu constructorul care mi-a arătat stadiul lucrărilor și mă bucur că s-a profitat din plin de iarna blândă pe care am avut-o, s-a lucrat la foc continuu, astfel încât investiția are un ritm bun de implementare. Reabilitarea primului corp a ajuns deja la acoperiș, urmând ca, în curând, să înceapă lucrările la cel de-al doilea corp de clădire. Sistemul de sănătate este o prioritate a mea și ne concentrăm toate eforturile pentru ca mehedințenii să aibă condiții cât mai bune pentru diagnosticare și tratament!”, a declarat președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 1069 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Februarie 2021 21:28
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…