TEMPERATURILE POZITIVE PERMIT CONTINUAREA LUCRĂRILOR PE DRUMURILE JUDEȚENE

Deși suntem în plin sezon de iarnă, la temperaturi pozitive, se pot efectua lucrări pe drumurile județene, în cadrul proiectelor pe care le implementează Consiliul Județean Mehedinți.

„Pe DJ 670, Malovăț (DN 67) – Bobaița – Bâlvănești – Godeanu - Marga, un tronson în lungime de 21,350 km, vremea permite intervenția constructorului pentru curățirea și defrișarea platformei drumului. Aceste lucrări au început de la kilometrul 0, din localitatea Malovăț, s-au realizat până în Bobaița și se continuă pe porțiunea care duce în comuna Bâlvănești. Este un drum foarte important, cu trafic intens către zona de nord a județului Mehedinți. Pentru reabilitarea lui au fost atrase fonduri europene în valoare de 47,4 milioane lei. Drumul face legătura municipiului Drobeta Turnu Severin cu localitățile Balta, Isverna, Ponoarele și chiar Baia de Aramă și traversează comunele Malovăț, Bâlvănești, Godeanu, locuitorii din aceste zone fiind beneficiari direcți ai investiției.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 911 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2021 16:29
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…