Lucrări contractate pentru construirea a două sensuri giratorii în județ, pe DJ 562A

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat contractul de proiectare și execuție pentru realizarea de sensuri giratorii pe DJ 562A, la două dintre cele mai importante intersecții aflate de-a lungul arterei rutiere.

Sensurile giratorii vor fi construite pe DJ 562A: la intersecția cu DJ 606, drum care duce în localitatea Jiana, punct cunoscut și sub numele „Stejerica”; la intersecția cu DJ 562C, din localitatea Vânjuleț, care duce în Dealul Stârmina, porțiune de drum intrată de curând în administrarea Consiliului Județean Mehedinți. Valoarea investiției este de 2,3 milioane lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată în cadrul proiectului de reabilitare a DJ 562A, între localitățile Rogova și Gruia, lotul 1 al obiectivului de modernizare/reabilitare a 112 kilometri drumuri județene din Mehedinți.

„Cele două sensuri completează foarte bine lucrările de reabilitare din cadrul proiectului ce se află în fază avansată și întreaga investiție oferă condiții foarte bune de trafic mehedințenilor. Sistematizarea este un capitol important al proiectelor pe care Consiliul Județean le implementează în infrastructura rutieră și am acordat atenție deosebită acestui capitol tocmai pentru a spori siguranța participanților la trafic!”, a declarat președintele Consiliului Județean, Aladin Georgescu. 

Lucrările la cele două sensuri vor începe imediat după etapa de proiectare, termenul din contract pentru finalizare fiind de șapte luni!

Citit 826 ori Ultima modificare Duminică, 10 Ianuarie 2021 18:43
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…