Imprimă această pagină
PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI, DISCUȚII PE TEMA BUGETULUI CU MINISTRUL FINANȚELOR PUBLICE

În calitate de vicepreședinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut parte din delegația care a participat, pe data de 6 decembrie, la o întâlnire cu ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare. Principalul subiect a fost legat de fundamentarea bugetului de stat pe 2021.

„În cadrul întâlnirii, punctul de vedere al delegației UNCJR a avut în prim-plan buna funcționare a administrațiilor publice locale pe parcursul anului în care tocmai am intrat și necesitatea asigurării de la bugetul de stat a sumelor de care este nevoie pentru continuarea și dezvoltarea unor noi proiecte locale. De asemenea, asistența socială este un capitol important al bugetelor județene, la fel și sănătate și educația. Au fost discuții despre necesitățile pe care trebuie să le acopere bugetul de stat în toate județele României și sperăm într-o alocare corectă și responsabilă!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Tot pe 6 ianuarie 2021 a avut loc și prima ședință a Comitetului Director al UNCJR unde au fost discutate chestiuni organizatorice privind desemnarea reprezentanților Consiliilor Județene în forumurile europene.

Citit 1115 ori Ultima modificare Joi, 07 Ianuarie 2021 13:34
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…