PIEȚELE RĂMÂN DESCHISE ÎN DROBETA TURNU SEVERIN

Demersurile primarului Marius Screciu au dat roade! Discuțiile purtate în spațiul public cu privire la suspendarea activității piețelor agroalimentare s-au finalizat astăzi printr-o decizie înțeleaptă, aceea de a le menține în continuare deschise.

„Într-o întâlnire avută astăzi cu factorii de decizie de la nivelul județului Mehedinți, domnul prefect Cristinel Pavel și doamna director al DSP Mehedinti, Constantin Miruna, am hotărât îndepărtarea încă din această după-amiază a pereților de sticlă, transformând aceste spații închise în unele deschise care să permită circulația aerului și să reducă riscul de contaminare, această soluție fiind una agreată și de către producători”, a anunțat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

„De asemenea, așa cum am spus și ieri, vom intensifica măsurile de prevenire a infecției cu COVID-19 prin dezinfectarea spațiilor interioare de comercializare a produselor și a celor exterioare piețelor utilizând substanțe cu activitate bactericidă, fungicidă și virucidă și marcarea de căi distincte de ieșire și intrare, pentru a asigura o zonă sigură pentru comercianți și consumatori. Suntem pregătiți să îndeplinim toate condițiile pentru buna desfășurare în continuare a activității piețelor agroalimentare, însă revin cu rugămintea de a rămâne la fel de responsabili, de a respecta distanțarea socială și de a purta măști de protecție pentru a evita, pe cât posibil, creșterea numărului de infectări la noi în oraș”, a mai precizat primarul Marius Screciu.

 

Citit 2064 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2020 00:09
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…