SE EXTINDE AMBULATORIUL SPITALULUI JUDEȚEAN

S-a dat startul lucrărilor de construire a unui nou corp de clădire în cadrul proiectului „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate Integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin”, în valoare de 13.000.305 lei, din care 2,5 milioane lei este contribuția Consiliului Județean Mehedinți.

„În contextul epidemiologic actual, eforturile noastre, ale tuturor, trebuie îndreptate către sistemul de sănătate! Acest domeniu a fost pentru mine, prioritatea anilor trecuți, când am concentrat resursele Consiliului Județean Mehedinți pentru atragerea fondurilor europene în vederea extinderii, modernizării și adaptării sistemului de sănătate la nevoile actuale. Am stat de vorbă, la fața locului, cu reprezentanții constructorului și conducerea Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, am stabilit detalii legate de circuite și acces al ambulanțelor în perioada lucrărilor și am primit asigurări că noul corp de clădire va fi gata în termen de 11 luni, conform proiectului asumat. Nu întâmplător, astăzi este și prima zi de campanie pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020, iar la Spital, i-am avut alături, pe candidații PSD pentru Senat și Camera Deputaților. Împreună, vreau să dăm un semnal ferm, că dincolo de toate nevoile județului, sistemul de sănătate este prioritar! Împreună cu domniile lor, vom continua proiectele Consiliului Județean Mehedinți! Sunt investiții demarcate cu sprijinul Guvernului PSD și se vor concretiza cu susținerea administrației PSD din Mehedinți și a parlamentarilor PSD”, a declarat prețedinmtele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 1380 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Noiembrie 2020 17:28
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…