Tabletele achiziționate de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Constantin Pufan”, cu fonduri alocate de Consiliul Județean Mehedinți pentru copiii cu nevoi educaționale special, au fost distribuire copiilor.

„Am ținut să fiu alături de copiii și părinții care au venit să ridice tabletele pentru a-i asigura că facem tot ce trebuie să acoperim nevoile acestor copii. Unitatea se află în subordinea Consiliului Județean Mehedinți și am decis să alocăm fonduri pentru tablete întrucât traversăm o perioadă dificilă, legată de pandemia de Coronavirus, iar sistemul de învățământ a avut nevoie de transformări semnificative. Pentru a-i proteja de copii, s-a luat decizia ca o parte din cursuri să se desfășoară în sistem online! Am încredere că personalul de aici asigură toate condițiile necesare protecției copiilor și sper ca și părinții să fie încrezători că vom traversa cu bine această perioadă! În plus, anul acesta unitatea va intra în proces de reabilitare. Este un proiect dificil, dar am făcut toate eforturile să îl implementăm. Lucrările au fost scoase la licitație de mai multe ori, dar nu s-a prezentat niciun operator economic, iar la începutul săptămânii viitoare lansăm o nouă procedură. Pentru această nouă licitație au fost actualizați indicatorii economici, contribuția Consiliului Județean Mehedinți fiind de 3,2 milioane lei, în timp ce fondurile europene accesate sunt de 5,3 milioane lei. Am speranța că lucrările vor fi atribuite! Dacă lucrurile merg așa cum ne-am propus, în câteva luni ar putea începe lucrările”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 1339 ori Ultima modificare Vineri, 18 Septembrie 2020 23:22
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…