Președintele C J Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers împreună cu primarul orașului Strehaia, Ioan Giura, pe șantierul deschis până la ieșirea din localitate spre comuna Grozești (DJ607), mai exact pe strada Câmpului, unde se desfășoară lucrări de reabilitare / modernizare pe o lungime de 700 metri.

Tronsonul face parte din Lotul 5 al proiectului care vizează asfaltarea unui număr total de 112 kilometri de drumuri județene.

„Constat că se lucrează intens, iar din discuțiile purtate cu constructorul am primit asigurări că până la sfârșitul lunii august se vor monta bordurile și se va turna primul strat de asfalt. Strada nu doar că va avea o lățime de opt metri, ceea ce înseamnă automat o siguranță rutieră mult mai ridicată, ci va avea și trotuare, accese la proprietăți și rigole. Mă bucur să văd cum proiectele Consiliului Județean Mehedinți prind contur și reușim să asfaltăm toate tronsoanele de drum pe care în ultimii 30 de ani nu s-a făcut nimic. Mehedințenii merită să circule pe drumuri moderne, iar eu nu pot decât să fiu bucuros că se întâmplă acest lucru”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 1596 ori Ultima modificare Miercuri, 05 August 2020 23:24
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…