Drumul Județean 607, între Strehaia (intersecția cu DN 67A) – Grozești (limita cu județul Gorj) are asfalt pe o lungime de 16 kilometri.

Lucrările fac parte din Lotul 5 al proiectului prin care se modernizează/reabilitează 112 km de drumuri județene.

„Sunt bucuros să constat că s-a lucrat într-un ritm neașteptat de bun, iar oamenii de aici pot circula de acum înainte în condiții bune și sigure. Modernizăm infrastructura rutieră a județului Mehedinți și ducem asfaltul inclusiv în zonele în care nu a fost niciodată! Iată încă o dovadă clară că ne respectăm promisiunile! Continuăm în această perioadă și cu asfaltarea celor 10 kilometri către Strehaia”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 1409 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…