Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a vizitat recent șantierul de la Spitalul Orășenesc din Vânju Mare, acolo unde se lucrează intens atât la interior cât și la fațada clădirii, după ce structura decorativă veche a fost complet îndepărtată.

„Am stat de vorbă cu reprezentanții constructorului și o voi face frecvent pentru a mă asigura că lucrările nu sunt zădărnicite de aspecte neprevăzute. Reabilitarea, modernizarea și extinderea Spitalului Orășenesc din Vânju Mare este o investiţie foarte importantă pentru zona de sud a județului pentru ca la final, spitalul să poată deservi un număr de aproximativ 70.000 de locuitori. Sunt convins că proiectul va creşte considerabil eficienţa îngrijirilor spitaliceşti pentru zona de sud a județului Mehedinți. Criza sanitară creată de Coronavirus arată necesitatea și importanța investițiilor în infrastructura de sănătate și certifică faptul că obiectivele pe care le-am proiectat pentru unitățile medicale din județul Mehedinți sunt mai mult decât oportune!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 1317 ori Ultima modificare Luni, 03 August 2020 19:35
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…