Declarație cu privire la nemulțumirile expuse în spațiul public de Sindicatul din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți vis-a-vis de decizia de a construi locuințe de serviciu de tip ANL pe terenul aflat în imediata apropiere a Stației de Ambulanță. (VIDEO, deasupra!)

ALADIN GEORGESCU, PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI:

„Mă preocupă sănătatea mehedințenilor și trebuie creat cadrul de normalitate din toate punctele de vedere pentru ca personalul medical să aibă condiții bune de lucru și confortul necesar acasă!”

„Terenul pe care urmează să se construiască locuințele, în suprafață de 9500, mp este domeniul public al județului Mehedinți aflat în administrarea exclusivă a Consiliului Județean conform Hotărârii de Guvern 963/2002 și a Cărții Funciare.”

„Nu există niciun document care să ateste măcar darea în folosință a acestui teren! Nu ni s-a solicitat acest lucru, nu ni s-a adus la cunoștință nicio intenție de a folosi acest teren de către reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți sau alte instituții/persoane!”

„Dezaprob acțiunile initiate de managerul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți și conducerea Sindicatului și le consider total neîntemeiate!”

„Nu este acesta modul meu de lucru! În locul vrajbei pe care au creat-o, propun calea dialogului care ar trebui să fie și metoda de lucru a domniilor lor!”

Citit 585 ori Ultima modificare Luni, 15 Iunie 2020 22:14
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…