NOI PROIECTE DE MODERNIZARE ȘI DEZVOLTARE A JUDEȚULUI MEHEDINȚI

Noi proiecte de modernizare și dezvoltare a județului Mehedinți au fost incluse în lista de investiții pe fonduri europene. Consilierii județeni au votat lista de investiții din cadrul Strategiei de Dezvoltare a județului Mehedinți pentru perioada 2014-2020. 18 proiecte importante!

„În cadrul ședinței de îndată a Consiliului Județean Mehedinți, am adoptat un proiect de hotărâre cu privire la investițiile ce vor fi demarate în Mehedinți și care au ca scop dezvoltarea județului nostru atât pe plan economic, turistic, cât și cultural. Practic, prin votul consilierilor a fost completată lista de investiții din cadrul Strategiei de Dezvoltare a județului Mehedinți pentru perioada 2014-2020”, a precizat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lista a fost completată cu un număr de 18 proiecte, între care:

  • Amenajarea spațiului de agrement nautic Orșova;
  • Reamenajarea parcului din zona de nord și amenajarea insulei din Orșova;
  • Reabilitarea și consolidarea imobilului Ogredana La Mala;
  • Conservarea, restaurarea și punerea în valoare a ruinelor Cetății Trikule din Svinița;
  • Amenajarea și punerea în valoare a insulei Șimian și a cetății Ada Kaleh.

„Așadar, vom reuși să investim nu doar în drumuri, sănătate sau educație, ci și în proiecte care vizează punerea în valoare a obiectivelor turistice și de patrimoniu din județ. Strategia de dezvoltare socio-economică și culturală a județului Mehedinți reflectă exclusiv dorințele comunității județene, de aceea ele trebuie finalizate cu prioritate. Consiliul Județean Mehedinți, ca promotor al unei strategii de dezvoltare care implică întreaga comunitate, își propune și pentru următorii ani investiții majore în toate domeniile. Prin implementarea cât mai multor proiecte, în speță cele finanțate pe fonduri europene, am convingerea că se va îmbunătăți considerabil situația economică și socială a județului Mehedinți”, a explicat Aladin Georgescu.

Citit 1324 ori Ultima modificare Marți, 12 Mai 2020 12:58
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…