PE DJ 607, ÎNTRE STREHAIA-GROZEȘTI-LIMITA GORJ SE FAC LUCRĂRI PREMERGĂTOARE PRIMEI ASFALTĂRI DIN ACEASTĂ ZONĂ.

Dacă pe DJ 562A, în zona comunei Gruia s-au turnat deja primii cinci kilometri de asfalt, în cadrul proiectului cu fonduri europene care vizează reabilitarea/modernizarea a 112 km drumuri județene, pe DJ 607, între Strehaia - Grozești - limita cu județul Gorj se desfășoară lucrări premergătoare turnării primului strat de asfalt. Locuitorii de aici nu au avut niciodată privilegiul de a circula spre casele lor pe un drum asfaltat.

„Am mers astăzi în zonă și sunt în măsură să vă transmit că în această perioadă se lucrează la fundația și aripile podului de la Păsărani și se toarnă placa supravetonată. De asemenea, sunt în lucru podul de la Șușița, dispozitivele de scurgere a apelor, podețele transversale și accesele la proprietăți. Totodată, se așterne stratul de balast și piatră spartă. Dacă lucrările merg așa cum au pornit, într-un ritm bun, locuitorii satelor Cârceni, Grozești, Șușița și Păsărani, vor avea asfalt pe acest drum începând cu luna iunie. Am speranța că aici, cei 26 km ai Lotului 5 din cadrul acestui proiect să se asfalteze în cursul lunilor iunie și iulie, iar oamenii să uite de craterele, bălțile și noroaiele pe care au fost nevoiți să circule dintotdeauna. Lucrarea este una complexă și o monitorizăm în continuare. Am convingerea că la final, oamenii vor fi mulțumiți”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Proiectul prin care se modernizează acest drum este finanțat cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și are o valoare de aproape 214 milioane lei.

Citit 1915 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…