150 de angajați ai Primăriei din Severin care, în acest moment, nu își mai justifică activitatea, datorită restricțiilor impuse de CORONAVIRUS, vor fi trimiși în șomaj tehnic. Aceștia revin la muncă, atunci când situația se va normaliza. Anunțul a fost făcut de primarul Marius Screciu, în timpul unei transmisii LIVE. (VIDEO, vezi ce a spus primarul!”)

„Vreau să vă asigur de întreaga mea implicare. Am luat decizia de a trimite în șomaj tehnic 150 de angajați ai Primăriei Drobeta Turnu Severin, a căror activitate nu se justifică în acest moment, și care vor putea reveni la muncă după ce situația actuală va reveni la normal. Bugetul are nevoie de economii, nu știm cât va dura acestă perioadă și avem nevoie de fonduri”, a precizat primarul.

Printre instituțiile și direcțiile vizate de această măsură se află Palatul Cultural „Teodor Costescu”, Centrul Cultural, Direcția Patrimoniu Istoric, Sala Polivalentă, Serviciul Creșe.

Sumele astfel economisite vor fi utilizate pentru a sprijini cetățenii, în această perioadă dificilă și pentru acțiunile vitale care se impun în actuala situație de urgență.

„Suntem prima administrație publică locală, care ia această decizie, dar consider că este o dovadă de responsabilitate, o hotărâre morală și economică, care vine în sprijinul întregii comunități severinene”, a mai declarat Marius Screciu.

Citit 754 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Aprilie 2020 13:46
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…