SE LUCREAZĂ LA NOUL POD RUTIER DIN COMUNA OPRIȘOR

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a efectuat astăzi o vizită de lucru, pe cel de-al doilea lot din cadrul proiectului de modernizare a 112 km de drum județean, mai exact pe șantierul deschis de la DN56A - Punghina până la ieșirea din comuna Oprișor.

Echipa de constructori a început cea mai importantă lucrare de pe acest tronson de drum și anume demolarea vechiului pod din dreptul Cramei Oprișor, în locul căruia se va realiza un pod mult mai lat, absolut necesar infrastructurii rutiere din zonă.

„Este unul din cele mai importante proiecte de infrastructură demarate în județul nostru în ultimii 30 de ani, o lucrare mult așteptată mai ales de locuitorii comunelor Punghina și Oprișor. Sunt mulțumit de mobilizarea pe care am găsit-o pe șantier, se muncește la cote maxime, fapt pentru care lucrările sunt în grafic, iar termenele prevăzute în contract vor fi, fără îndoială, respectate. Ceea ce mai vreau să punctez e faptul că nu vom avea doar asfalt nou, ci și un drum mai lat cu jumătate de metru, 94 de legături cu drumurile laterale, 15 stații de autobuz, peste 3,7 km trotuare și 369 accese la proprietăți”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Proiectul are o valoare de peste 26 milioane lei, bani ce provin din fonduri europene.

Citit 1456 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…