Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a convocat astăzi în ședință ordinară consilierii județeni, în sala de ședințe a Palatului Administrativ al județului, având trei proiecte pe ordinea de zi. A fost votat bugetul pe anul 2020 al Consiliului Județean. Liberalii au votat împotriva bugetului, fiind nemulțumiți de nealocarea unor fonduri.

Vezi ce spune președintele CJ Mehedinți, în materialul VIDEO! Pe ordinea de zi s-au aflat trei proiecte:

1. Proiect de hotărâre privind raportarea excedentului anual al bugetului propriu al Consiliului Judeţean Mehedinţi rezultat la încheierea exerciţiului bugetar 2019, în exerciţiul financiar al anului 2020.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetelor din venituri proprii ale instituţiilor publice finanţate parţial din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul local şi a listei de investiţii din venituri proprii pentru aceste instituţii pe anul 2020.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu al judeţului, a listei de investiţii a judeţului, a listei de investiţii cu obiective finanţate din fonduri externe nerambursabile şi a listei de investiţii cu obiective finanţate din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului (calamităţi), pe anul 2020.

Citit 570 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 17:43
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…