Peste 300 de kilometri de drumuri judeţene reabilitaţi sau modernizaţi; peste 14 milioane de lei învestiții la Spitalul Județean! este bilanțul anului 2019, la Consiliul Județean Mehedinți!

În 2019 au fost demarate o serie de lucrări în infrastructură, sănătate şi educaţie, investiţii care au contribuit la o dezvoltare în ansamblu a judeţului Mehedinţi.

Peste 300 de kilometri de drumuri judeţene reabilitaţi sau modernizaţi; 13 milioane de lei alocaţi de fostul Guvern PSD şi 1,3 milioane de lei de la Consiliul Judeţean pentru dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin cu aparatură şi echipamente medicale; Contracte de finanțare semnate cu fostul Guvern PSD prin programul PNDL II în urma cărora 40 de unități de învățământ din judeţul Mehedinţi vor intra în reabilitare/modernizare.

„Iar proiectele nu se opresc aici. Urmează un an în care se vor demara noi investiţii în beneficiul cetățenilor, un an în care vom avansa în direcțiile propuse și vom fixa noi obiective pentru un județ mai puternic”, a precizat președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 437 ori Ultima modificare Marți, 07 Ianuarie 2020 11:55
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…