EXTINDERE ȘI MODERNIZARE A SPITALULUI ORĂȘENESC DIN VÂNJU MARE, licitație proiectare și execuție

Consiliul Județean Mehedinți a lansat licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare, extindere și modernizare a Spitalului Orășenesc din Vânju Mare. Termenul pentru depunerea ofertelor este data de 15.01.2020.

Lucrările constau în reabilitarea și modernizarea construcțiilor existente, mansardarea corpului care are doar parter, dar și extinderea unității.

La Spitalul din Vânju Mare se va asigura spitalizare continuă cu 60 de paturi, dar și spitalizarea pe zi, în ambulatoriu. Aici vor funcționa: secție de medicină internă cu 25 de paturi; compartiment de obstetrică-ginecologie cu 15 paturi, din care cinci pentru neonatologie; compartiment de chirurgie generală cu zece paturi, din care trei pentru terapie intensivă; compartiment de pediatrie cu zece paturi; compartiment pentru primiri urgențe. Termenul de execuție a lucrărilor va fi de 12 luni.

Citit 872 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…