LUCRĂRILE PE DJ 606 D, ÎNTRE GRECI ȘI COLAREȚ, RECEPȚIONATE

Drumul Județean 606D, între localitățile Blidaru și Colareț au fost recepționate. Reabilitarea drumului a început în urmă cu câteva luni.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a arătat de ce era necesară această investiție pe o distanță de 2,9 km: „A fost o lucrare absolut necesară pentru locuitorii din zonă întrucât carosabilul era degradat, ceea ce făcea circulația foarte dificilă. Drumul nu avea canale de scurgere a apelor pluviale, iar fundația începuse să cedeze, fapt ce m-a determinat să pun acest tronson pe lista priorităților pentru investiții. Acum condițiile de trafic sunt foarte bune, drumul este marcat corespunzător, astfel că circulația se desfășoară în siguranță”. „Finanțarea pentru această investiție a fost asigurată din bugetul județului.”, a mai precizat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Astfel, în mai puțin de o lună, înainte de prima ninsoare în Mehedinți, s-au realizat recepții la terminarea lucrărilor pe trei tronosane de drumuri județene fiind vorba despre:

DJ 562 Gemeni-limită jud. Dolj;

DJ 563 A Slașoma și Petra;

DJ 606D Greci - Colareț.

Citit 447 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Decembrie 2019 11:56
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…