PROIECT TEHNIC PENTRU MODERNIZAREA DJ 607C, CIREȘU - BALTA

A fost semnat, pe data de 6 decembrie 2019, contractul pentru realizarea proiectului tehnic în vederea modernizării DJ 607C, pe sectorul DN 6 - Cireșu - Podeni - Malarișca - Balta (DJ 670). Sunt peste 37 kilometri ai drumului județean care duce în zona de nord a județului Mehedinți.

„Proiectul se va realiza în maximum trei luni, conform contractului semnat azi, urmând ca în prima parte a anului 2020 să lansăm și procedura de achiziție a lucrărilor de execuție. Este un drum important a cărui finanțare am obținut-o din fonduri europene, contractul fiind semnat în luna martie a acestui an, ocazie cu care domnul ministru PSD al Dezvoltării, Daniel Suciu, a venit la Drobeta Turnu Severin”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 519 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Decembrie 2019 11:45
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…