SPITALELE DIN VÂNJU MARE ȘI STREHAIA, ÎN STRATEGIA DE DEZVOLTARE A JUDEȚULUI

Decizii importante referitoare la proiectele de modernizare a infrastructurii de sănătate din Vânju Mare și Strehaia, în ultima ședință a Consiliului Județean Mehedinți! Spitalul Orășenesc din Vânju Mare, dar și fosta policlinică și Spitalul Orășenesc din Strehaia au fost introduse în Strategia de dezvoltare a județului Mehedinți, pentru perioada 2014-2020.

„Măsura a fost necesară pentru ca noi, Consiliul Județean Mehedinți, să putem investi așa cum ne-am propus, atât pentru modernizarea și dotarea fostului Spital din Vânju Mare, cât și pentru modernizarea fostei Policlinici din Strehaia. De altfel, Spitalul Orășenesc din Strehaia are deja asigurată cea mai mare parte a sumei necesare modernizării prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Consider că sunt obiective foarte importante, închise în 2011, pe care mi-am propus să le redăm celor aproximativ 70 000 locuitori din zona de sud a județului pentru care are adresabilitate Spitalul din Vânju Mare și celor 40 000 de locuitori din zona de est a județului care se pot trata la Spitalul din Strehaia”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 439 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019 00:01
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…