RECEPȚIE LA FINALIZAREA LUCRĂRILOR PE TRONSONUL GEMENI - LIMITĂ DOLJ

Vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, și reprezentanții Direcției Tehnice - Investiții, Dezvoltare Teritorială și cei ai Direcției Managementul Proiectelor au participat astăzi la recepția la terminarea lucrărilor de modernizare ce s-au realizat pe DJ 562, tronsonul de 3,2 km, cuprins între porțiunea asfaltată din localitatea Gemeni (comuna Dîrvari) și limita cu județul Dolj.

Lucrările s-au desfășurat aici într-un ritm foarte bun, având în vedere că amplasamentul către constructor a fost predat la mijlocul lunii iulie, iar la cinci luni distanță s-a realizat recepția. Platforma drumului a fost modernizată, s-au făcut accese cu opt drumuri laterale și accese la toate proprietățile aflate de-a lungul drumului, în localitatea Gemeni. Investiția este una importantă atât pentru locuitorii din zona de sud a județului, dar și pentru cei care tranzitează granița cu județul Dolj prin localitatea Gemeni (com. Dîrvari) cu atât mai mult cu cât face legătura cu două tronsoane deja asfaltate și a fost pusă pe lista de priorități de către președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Valoarea investiției este de aproximativ 3 milioane lei, sumă ce provine din fonduri europene, pe Programul Operațional Regional, în cadrul proiectului ”Îmbunătățirea conectivității în zona de sud a județului Mehedinți”.

Citit 415 ori Ultima modificare Joi, 21 Noiembrie 2019 19:48
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…