Pas important în diagnosticarea anumitor afecțiuni prin examinare imagistică, la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin. De astăzi funcționează aparatul de rezonanță magnetică achiziționat de Guvernul României în urmă cu câteva luni. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

„În urma demersurilor pe care, personal, le-am făcut la Ministerul Sănătății și Guvernul României, condus de PSD la acea vreme, avem acum această posibilitate de diagnosticare timpurie a anumitor probleme medicale care implicit, pot fi tratate în fază incipientă, ceea ce sporește, știm cu toții, șansele de vindecare. Le mulțumesc doamnei președinte Viorica Dăncilă și doamnei Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, și pentru fondurile alocate anul acesta pentru achiziția de echipamente medicale în valoare de 13 milioane lei la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Aparatul RMN este unul performant, foarte util atât medicilor, cât și pacienților.

În prezent, la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin sunt patru medici care vor lucra cu acest aparat.

Citit 604 ori Ultima modificare Joi, 21 Noiembrie 2019 00:15
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…