EVENIMENT PENTRU PROMOVAREA PROIECTULUI WINPOL

Consiliul Judeţean Mehedinţi, în calitate de membru al unui Consorţiu format din 9 parteneri din ţări ale Uniunii Europene, a organizat în data de 07.11.2019 un eveniment de informare pentru promovarea proiectului WINPOL, dar şi a tehnologiilor inteligente şi politicilor conexe în managementul deşeurilor. Evenimentul a avut loc în Municipiul Drobeta Turnu Severin, la Sala Mehedințeană a Palatului Cultural Theodor Costescu.

Proiectul WINPOL – Sisteme şi politici inteligente pentru managementul deşeurilor este finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin programul Interreg Europe, Axa prioritară 4, Obiectivul specific 4.2. Îmbunătăţirea politicilor pentru o economie eficientă din punct de vedere al utilizării resurselor.

De această dată Consiliul Județean Mehedinți s-a adresat tinerilor studenți din Centrul Universitar Drobeta Turnu Severin din cadrul Universității din Craiova, cărora le-a fost prezentat proiectul, dar și exemple de bune practici ale partenerilor de proiect (Gijon Spania, Maribor, Slovenia, Bruxelles, Belgia, Amsterdam, Olanda, Malta etc) sau vizualizate de membrii echipei de implementare în vizita de studiu de la Imola, Italia.

Citit 357 ori Ultima modificare Duminică, 17 Noiembrie 2019 11:42
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…