Imprimă această pagină
MINISTRUL DANIEL SUCIU, PE ȘANTIERELE DIN MEHEDINȚI

Vizita în Mehedinți a ministrului Daniel Suciu a continuat astăzi la mai multe obiective de investiții finanțate de Guvern în orașul Vânju Mare și localitățile Crivina și Balta Verde.

Însoțit de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și secretarul de stat Alin Chirilă, ministrul Daniel Suciu a fost la Vânju Mare, acolo unde se implementează un proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală ce vizează asfaltarea a aproximativ nouă kilometri de străzi, reprezentând 45 la sută din infrastructura rutieră a orașului.

O altă vizită a fost în localitatea Balta Verde unde se implementează primul proiect din țară, finanțat prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, program lansat în urmă cu puțin timp de Guvernul României. Prin acest proiect se asfaltează toate ulițele.

„În Mehedinți avem primul proiect din țară, finanțat prin Fondul de Dezvoltare și Investiții care este deja în implementare. În acest județ avem fonduri europene, fonduri guvernamentale și Fondul de Dezvoltare și Investiții, dovadă că nu am inventat programe care nu au niciun rost”, a spus ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu.

O altă vizită pe șantierele pe care se lucrează în Mehedinți a fost pe DJ 565, între localitățile Crivina și Vrancea, unde se asfaltează 3,2 km, lucrările fiind inițial finanțate de Consiliul Județean Mehedinți, iar apoi transferate pe Programul Operațional Regional pentru a fi acoperite cu fonduri europene. Aici, la momentul actual se compactează balastul și sper ca în două săptămâni, dacă vremea va permite, se va turna primul strat de asfalt.

„Îi mulțumesc domnului ministru Daniel Suciu pentru buna colaborare pe care am avut-o și pentru disponibilitatea de a sprijini proiectele din Mehedinți așa cum a procedat cu cele din toate zonele țării! O vorbă veche a românilor spune că “e bine să lași ceva în urma ta!” Guvernul PSD lasă proiecte de investiții care trebuie continuate!”, a spus președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 

 

Citit 419 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…