ASFALT ȘI REȚELE DE UTILITĂȚI, CU FONDURI GUVERNAMENTALE, LA VOLOIAC

Toate satele comunei Voloiac sunt beneficire ale fondurilor alocate de Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Pentru că a înțeles că șansa dezvoltării comunităților locale stă în fondurile guvernamentale, primarul Alexandru Ovreiu a aplicat proiecte și pentru Fondul de Investiții. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers miercuri pe șantierele din comuna Voloiac.

„Astăzi am văzut că în Voloiac se asfaltează șapte kilometri de drum și se realizează rețelele de alimentarea cu apă, canalizare și stația de epurare. În perioada următoare, se vor asfalta alți 11 km în comună. Asta pentru că programele Guvernului PSD sunt primele în ultimii 30 de ani care au în centru necesitățile și confortul oamenilor!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 969 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…