„OBIECTIVUL MEU POLITIC, SĂ IDENTIFICĂM OAMENI PREGĂTIŢI!”

interviu realizat cu Răzvan Roşca, preşedintele PMP Mehedinţi

Reporter: Domnule Răzvan Roşca sunteţi de puţin timp preşedintele PMP Mehedinţi. Care este în acest moment situaţia partidului în judeţ?

Răzvan Roşca: Este adevărat că pe data de 9 decembrie 2017 în cadrul Conferinţei judeţene de alegeri am fost ales în funcţia de preşedinte al PMP Mehedinţi. Referitor la situaţia organizaţiilor PMP Mehedinţi din judeţ vă pot spune că avem acoperit cu organizaţiile locale undeva la 40% din numărul total al comunelor din judeţ. Ca obiectiv politic principal pentru mine în perioada următoare este să reuşim să identificăm oameni pregătiţi, cu notorietate, care să vină alături de noi şi împreună cu ei să putem crea o alternativă viabilă pentru cetăţenii noştri, propunându-le la alegerile viitoare liste de candidaţi cu oameni foarte bine pregătiţi.

Reporter: Care este strategia partidului pe care îl conduceţi în perioada următoare la nivelul judeţului?

Răzvan Roşca: Dorim ca până la alegerile locale din anul 2020 să avem candidaţi pentru funcţia de primar la toate primăriile din judeţ şi să obţinem aleşi locali (primari, viceprimari, consilieri locali) în toate cele 66 de comune ale judeţului. De asemenea, sperăm ca la viitorul scrutin local să atingem pragul necesar pentru a accede în Consiliul Judeţean Mehedinţi. Din acest punct de vedere suntem încrezători în potenţialul nostru politic. După cum ştiţi, anul trecut, la scrutinul local parţial din judeţ, candidatul nostru pentru funcţia de primar al comunei Godeanu, Romică Achimescu, s-a clasat pe locul doi, obţinând mai multe voturi decât candidatul PNL Mehedinţi.

Reporter: Ce v-aţi propus să faceţi pentru organizaţia din Drobeta Turnu Severin, cea mai puternică organizaţie locală a PMP Mehedinţi?

Răzvan Roşca: Ne-am propus să avem o listă de candidaţi cu oameni profesionişti, care au confirmat din punct de vedere profesional în domeniile lor de activitate şi nu au fost implicaţi politic. Un exemplu este domnul doctor Marian Boiangiu, un medic foarte cunoscut în Drobeta Turnu Severin, care a decis să vină alături de noi, dânsul fiind şi vicepreşedinte la nivel judeţean. De asemnea, mizăm şi pe aportul doamnei Gabriela Dobrotă, candidatul partidului care, la alegerile locale din anul 2016, a obţinut cel mai bun rezultat din ţară la nivel de municipii-reşedinţă de judeţ. În acelaşi timp ne propunem să întărim organizaţia locală Drobeta Turnu Severin cu noi membri.

Reporter: Care este în prezent atmosfera din organizaţia judeţeană a PMP Mehedinţi?

Răzvan Roşca: În organizaţia judeţeană atmosfera este foarte bună, de lucru. Încercăm să ne organizăm cât mai bine în teritoriu, iar relaţiile dintre colegi sunt foarte bune. Eu mi-am propus ca toate problemele să le discutăm deschis, transparent, în şedinţele Consiliului executiv judeţean, forul decizional la nivelul filialei.

Reporter: Ce ne puteţi spune despre activitatea dvs în calitate de consilier local al municipiului Drobeta Turnu Severin?

Răzvan Roşca: În calitate de consilier local am iniţiat proiectul de hotărâre intitulat „Registrul unic de evidenţă al locurilor de parcare la nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin”. Acesta reprezintă un prim pas în rezolvarea situaţiei parcărilor în municipiul nostru. În acest moment lucrez la elaborarea unui regulament de atribuire cu tarifare orară a acestor locuri. Am speranţa că acest regulament, din momentul în care va fi adoptat cu sprijinul colegilor mei consilieri şi al aparatului de specialitate al Primăriei, va rezolva problema locurilor de parcare şi, totodată, va aduce venituri la bugetul local. De asemenea, am participat la toate şedinţele de Consiliu Local, votând pentru interesele cetăţenilor care m-au ales ca reprezentant al lor.

Citit 4245 ori Ultima modificare Marți, 06 Februarie 2018 23:05
Etichetat cu

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…