Gest fără precedent făcut de conducerea Spitalului Municipal Orșova! Toți pacienții care au trecut prin acest spital și au suferit de COVID-19 sau se află în evidențele medicilor de familie cu această boală sunt invitați la o EVALUARE POST COVID-19, începând cu data de 17 ianuarie 2022. Fiecare fost pacient va primi câte o scrisoare în acest sens și, dacă este de acord, va fi programat la evaluarea de specialitate a stării lui sănătate. Evaluarea este gratuită, pentru asigurați.

Spitalul Municipal Orșova a început deja să transmită invitații către toți pacienții care au fost internați aici și au suferit de complicații datorită infectării cu COVID-19.

„Conducerea Spitalului Municipal Orșova vă comunică, că începând cu data de 17.01.2022 va începe în cadrul spitalului, o evaluare POST COVID-19, a tuturor pacienților care au suferit de aceasta boală și au fost internați în spitalul nostru sau se află în evidențele medicilor de familie cu această boală. Evaluarea va fi efectuată fără costuri de către medicii specialiști ai Spitalului Municipal Orșova, medicii de familie, cât și cu sprijinul altor medici specialiști din alte spitale”, se arată în adresa ce va fi primită prin poștă de fiecare fost pacient COVID-19 în parte.

Pentru a putea începe această evaluare, conducerea Spitalului Municipal au nevoie de acordul celor invitați. Foștii pacienți care sunt de acord cu procedura de evaluare trebuie să transmit acest acord prin intermediul SMS, WHATSAPP sau prin apel telefonic la numărul de telefon: 0786 050 673. Răspunsul va fi transmis în termen de 5 zile de la data primirii adresei din partea Spitalului Municipal.

„În cazul în care nu primim acordul dumneavoastră prin formele mai sus menționate, înseamnă că nu doriți această evaluare POST COVID-19 și vă respectăm decizia. Dacă ne veți da acordul în termenul de 5 zile de la data primirii acestei adrese, Spitalul Municipal din Orșova vă va transmite un SMS sau veți fi apelat/apelată telefonic pentru a vi se comunica ziua și ora când trebuie să vă prezentați în Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Orșova”, se mai arată în adresa oficială.

În ce constă Procedura de evaluare POST COVID-19

După acordul pacientului pentru evaluare, acesta va primi SMS sau telefon cu data și ora la care să se prezinte în Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Orșova;

Până la data când sunteți programat/programată pentru evaluare, va trebui să mergeți la medicul de familie pentru a cere bilet de trimitere în vederea evaluării POST COVID-19;

Cu biletul de trimitere, cardul de sănătate și cartea de identitate/buletin, vă veți prezenta la Spitalul Municipal Orșova ( triajul epidemiologic din fața spitalului) în data și la ora care vi s-a comunicat telefonic sau prin SMS.

SPECIALITĂȚILE MEDICALE implicate în evaluarea POST COVID-19 sunt: PNEUMOLOGIE, MEDICINĂ INTERNĂ; CARDIOLOGIE; RADIOLOGIE; MEDICINĂ DE LABORATOR; DIABET ZAHARAT, BOLI METABOLICE ȘI DE NUTRIȚIE; CHIRURGIE GENERALĂ; ORTOPEDIE-TRAUMATOLOGIE; DERMATOVENEROLOGIE; RECUPERARE MEDICALĂ, FIZICĂ ȘI BALNEOLOGIE; ORL; PEDIATRIE.

De asemenea, evaluarea medical include: ANALIZE DE LABORATOR; ECOGRAFIE; EKG; RADIOGRAFIE (dacă medicii specialiști, vor constata că este necesar un computer tomograf, acesta se va efectua cu titlul gratuit după o procedură care se va comunica fiecărui pacient în parte); SPIROMETRIE.
EVALUAREA POST COVID-19 ESTE GRATUITĂ!!! EVALUAREA POST COVID-19 SE ADRESEAZĂ NUMAI ASIGURAȚILOR!!!

Citit 2548 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…