Locuitorii din Orșova pot beneficia de îngrijiri medicale la domiciliu prin platforma Beesers

De luna aceasta, locuitorii din Orșova pot opta pentru consultații de specialitate și servicii de îngrijire medicală la domiciliu. Rezervarea acestora se poate realiza atât de către pacientul care va beneficia de asistență medicală specializată, cât și de un apropiat al acestuia. Astfel, programările consultațiilor sau al tratamentelor se pot efectua și de către persoanele care nu locuiesc în același oraș cu pacienții aflați în România (Ex: părinții sau bunicii cărora dorim să le asigurăm suport medical specializat).

Raportul publicat de Consiliul Concurenței în 2019 evidențiază o acoperire generală de 8% între nevoia estimată dintre numărul total de pacienți care aveau nevoie de astfel de servicii medicale și cei care beneficiază de acestea.

În prezent, prin Beesers pot fi rezervate următoarele servicii: administrare medicamente pe cale orală, perfuzii, monitorizare parametri fiziologici, recuperare medicală (kinetoterapie, fizioterapie, masaj), injecții, recoltare analize de toate tipurile, recoltare teste Covid, îngrijire plăgi, tratamente escare, montare/schimbare sonde urinare, spălături profesionale pentru urechi, vaccin, servicii de consiliere psihologică. De asemenea, pacienții aflați sub tratament pot beneficia de o rezervare multiplă, care oferă posibilitatea rezervării aceluiași serviciu de mai multe ori sau pot programa un consult de specialitate pentru care se va ține cont de infrastructura care poate fi transportată la domiciliul pacientului.

„Ne bucurăm să vedem cum tot mai multe clinici au înțeles, la fel ca noi, greutățile cu care se confruntă întreaga societate în acest context al pandemiei, și nu numai, nevoia de servicii medicale la domiciliu fiind pregnantă și înaintea acestei perioade. Prin Beesers ne dorim să oferim consumatorilor de servicii medicale asistență specializată în confortul casei. Astfel, în doar șase pași, pacientul poate beneficia de serviciile oferite de cadrele medicale într-o manieră: predictibilă, trasabilă și monitorizabilă. Aplicația funcționează extrem de simplu și oferă tuturor utilizatorilor posibilitatea de a alege o zi și o oră pentru programarea serviciilor medicale. De asemenea, este important de menționat faptul că, prin intermediul aplicației pacienții care urmează o schemă de tratament pot realiza o rezervare multiplă care oferă acestora posibilitatea rezervării aceluiași serviciu de mai multe ori.”

În plus, utilizatorii pot achiziționa de pe site pachete de servicii (pachet de recuperare a mobilității, de recuperare post traumatică, postoperatorie, post AVC, de recuperare post Covid sau pachet pregătire intervenții medicale) cu analize de sânge incluse.

Toți colaboratorii înscriși în platformă sunt acreditați de către Ministerul Sănătății și au experiență semnificativă în mediul de stat sau privat. În portofoliul Beesers se regăsesc acum servicii medicale oferite de Cabinet Individual de Psihologie Amza Constanța.

Aplicația Beesers poate fi descărcată din Google Play sau App Store, iar pentru a o accesa, utilizatorii trebuie doar să își creeze un cont sau să se conecteze cu adresa de Google/Facebook/AppleId. Mai departe pot alege din listă serviciul de care au nevoie și furnizorul dorit, având posibilitatea de a stabili ora și data prestării serviciului în cazul în care se dorește achiziția după consultarea costului. Ulterior, fiecare pacient va primi notificări pe telefon despre statusul comenzii.

Citit 1526 ori Ultima modificare Joi, 23 Septembrie 2021 16:58
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…