Contract de peste două milioane de euro, semnat la Spitalul Municipal Orșova

În mijlocul unui balamuc de nedescris și cu un consiliul local ostil, conducerea Spitalului Municipal Orșova atrage bani europeni pe bandă rulantă. Pe 21 iulie 2021 managerul Spitalului Municipal a semnat contractual de finanțare pentru proiectul POIM în valoare de 2,55 milioane de euro, depus anul trecut în septembrie. Spitalul va achiziționa aparatură ULTRAPERFORMANTĂ, va încasa banii cheltuiți pentru materiale sanitare, de protecție și dezinfecție, în valoare de aproximativ 210.000 lei și va avea la dispoziție încă 820.000 lei pentru cheltuieli de aprovizionare materiale sanitare, de protecție și dezinfecție, iar diferența de aproximativ 11,5 milioane lei sunt pentru achiziții de aparatură medicală.

„EXTRAORDINAR PENTRU ORȘOVENI, LOCUITORII DIN ZONA LIMITROFĂ ȘI PENTRU PERSONALUL MEDICAL DE LA SPITALUL MUNICIPAL ORȘOVA!!!” – aceasta a fost prima declarație a managerului Adrian Cican la primirea veștii minunate că proiectul depus de el și echipa managerială a fost aprobat și semnat. Este vorba de un CONTRACT DE FINANȚARE PENTRU Proiectul POIM în valoare de 2,55 milioane euro, depus în 3 septembrie 2020.

Prin intermediu acestui proiect cu finanțare europeană, Spitalul Municipal Orșova va achiziționa aparatură ULTRAPERFORMANTĂ, va încasa banii cheltuiți pentru materiale sanitare, de protecție și dezinfecție, în valoare de aproximativ 210.000 lei și va avea la dispoziție încă 820.000 lei pentru cheltuieli de aprovizionare materiale sanitare, de protecție și dezinfecție, iar diferența de aproximativ 11,5 milioane lei sunt pentru achiziții de aparatură medicală.

„Mulțumesc întregii echipe care a fost alături de mine la întocmirea acestui proiect, dr. Anwar Shabatat, director Financiar Contabil Știca Cristian, dr. Stoichină Mihaela, dr. Iuga Adriana, dr. Alina Anghel, într-un cuvânt, TUTUROR CARE AU CONTRIBUIT LA SUCCESUL ACESTUI PROIECT DE ECCHIPĂ!!! CEL MAI MARE PROIECT PENTRU SERVICII MEDICALE ACCESAT DIN FONDURI EUROPENE PENTRU SPITALUL MUNICIPAL ORȘOVA, PENTRU PACIENȚII ORȘOVENI ȘI PENTRU CEI DIN ZONA LIMITROFĂ!! UNII ADUC BANI PENTRU COMUNITATE, NU PUȚINI, 2,55 MILIOANE EURO, IAR ALȚII, IAU BANII SPITALULUI....!!!”, a declarat managerul Spitalului Municipal Orșova, Adrian Cican.

Cu trimitere la cei care, de câteva luni, îl hărțuiesc cu tot felul de comisii de control, Adrian Cican a avut un mesaj extrem de dur: „EU CONSTRUIESC, NU DEMOLEZ, EU ADUC FAMILII DE MEDICI TINERI SPECIALIȘTI ÎN ORȘOVA, IAR ALȚII ALUNGĂ TINERII DIN ORȘOVA, EU ÎNFIINȚEZ LOCURI DE MUNCĂ, IAR UNII DESFIINȚEAZĂ LOCURI DE MUNCĂ!!! ȘTIU, POT ȘI FAC!!! FAPTE, NU VORBE!!!”

Citit 1508 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Iulie 2021 13:14
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…