Imprimă această pagină
Se alege praful! Adrian Cican demisionează din PRO ROMÂNIA

O demisie de răsunet din PRO ROMÂNIA Mehedinți s-a petrecut în ultima zi a lunii mai 2021. Adrian Cican, omul care a contribuit decisiv la victoria primarului PRO ROMÂNIA, Marius Stoica, dar și la o pondere importantă a formațiunii în Consiliul Local, și-a dat demisia de onoare din acest partid din ce în ce mai leșinat la Mehedinți. Încet, dar sigur, partidul o să rămână, în județ, doar cu Duicu!

Adrian Cican, managerul Spitalului Municipal din Orșova, a demisionat din PRO ROMÂNIA. Demisia nu este una obișnuită și nici nesemnificativă, având în vedere că Adrian Cican este fondatorul PRO ROMÂNIA ORȘOVA și omul care a înclinat decisiv balanța, la alegerile locale, în favoarea candidatului PRO pentru funcția de primar al Orșovei, Marius Stoica. Tot contribuției decisive a lui Cican i se datorează și prezența în forul legislativ local a unui număr mare de consilieri PRO ROMÂNIA.

Și mai rușinos pentru partidul fondat la Mehedinți de Adrian Duicu este faptul că demisia lui Cican din partid este una de onoare și care izvorăște dintr-o dezamăgire profundă față de neputința și decăderea acestui partid. „Vă rog să luați act de demisia mea din partidul PRO ROMÂNIA MEHEDINȚI, respectiv filiala Orșova, începând cu data de astăzi, 31.05.2021, deoarece promisiunile care au fost efectuate de noi, toți membri PRO ROMÂNIA Orșova, nu au fost puse în practică până astăzi, după aproximativ 8 luni de la alegerile locale și astfel eu nu mai pot fi credibil în fața alegătorilor din Orșova”, scrie Adrian Cican în textul demisiei înaintate filialei Orșova a PRO ROMÂNIA.

După o victorie meteorică, la alegerile europarlamentare din anul 2019, PRO ROMÂNIA s-a prăbușit și dezintegrat la următoarele tururi de scrutin care au urmat. La alegerile locale din 2020, a reușit să obțină doi primari și mai mulți consilieri locali, pe care, în mare parte, ulterior i-a dat afară din partid, după spusele lor, pentru că nu mai ascultau ordinele tătucului suprem al filialei, Adrian Duicu. Mai mult, s-au făcut de râsul lumii după ce „legendarul” Costel Gherghe s-a făcut de rahat încercând să redevină primarul Severinului. La alegerile parlamentare de la finele anului trecut, PRO ROMÂNIA s-a făcut din nou de râsul lumii la Mehedinți, cu un scor de 1 la sută.

A urmat un scandal legat de excluderea din partid a consilierului județean Georgiana Coca și încercarea de punere pe făraș a celuilalt consilier județean, Nicolae Drăghiea. La ora la care vorbim, PRO ROMÂNIA Mehedinți intenționează să își devoreze și primarul de la Orșova, pe Marius Stoica. De cel de-al doilea primar, cel de la Godeanu, putem spune că a plecat și el din PRO ROMÂNIA.

Din ce se aude de pe la sursele noastre, dictatorul suprem al filialei ar fi chiar Adrian Duicu, cel care dă afară pe oricine nu mai ascultă cu supunere de ordinele sale. În timp ce șandramaua lui Duicu se dărâmă zgomotos, acesta visează în continuare la combinații politice majore, care să îl propulseze, în 2024, înapoi la conducerea județului, de unde a plecat cu duba în 2014. Doar că, spre liniștea mehedințenilor, nu are nicio șansă, pentru că o vorbă românească spune că „Pasărea mălai visează!”

Citit 1873 ori Ultima modificare Marți, 01 Iunie 2021 00:41
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…