Fostul primar al Orșovei, Constantin Negulescu, s-a stins din viață

Fostul primar al municipiului Orșova, Constantin Negulescu, a încetat din viață ca urmare a unor probleme de sănătate cu care se confrunta în ultima perioadă. A fost o personalitate marcantă a administrației publice locale din micul municipiu de la Golful Cerna și a traversat o carieră politică plină de provocări, în perioade destul de dificile. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Una dintre personalitățile marcante ale administrației publice locale din Mehedinți, care a marcat viața politico-administrativă locală, Constantin Negulescu, a încetat din viață, după lungă suferință. A fost primar al municipiului Orșova, în două mandate, unul înainte de Revoluție, iar celălalt după. De asemenea, Negulescu a ocupat, timp de un mandat, și funcția de viceprimar al Orșovei și are la activ mai multe mandate de consilier local.

A activat în politica mehedințeană, ca lider al Partidului Umanist din România, devenit ulterior Partidul Conservator. Constantin Negulescu a activat în ultimii ani în PNL Mehedinți și a fost președintele Organizației de Pensionari la nivel județean și la nivelul Organizației Municipale din Orșova.

A avut un stil aparte de a face politică și s-a făcut remarcat nu numai în politică, ci și ca manager al mai multor societăți de marcă ale industriei ușoare din Mehedinți, EUROCONF VÂNJU MARE și CAZANELE ORȘOVA.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, nea Costică!

Citit 2885 ori Ultima modificare Marți, 16 Martie 2021 08:39
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…