Ești penal? Ai procese în instanță? Ai falsificat documente, pentru a suge din banul public? Ești acuzat de purtare abuzivă față de copii? Alte partide mai serioase te-au dat afară în șuturi? Nu e nimic, la PRO ROMÂNIA poți face carieră politică. Aici, penalii sunt spălați și refolosiți! Stoica și Bănăduc candidează la Orșova! Fiți pe fază! Urmăriți o știre RTS, care vă poate șoca! VIDEO; deasupra!

Dacă despre candidatul PRO ROMÂNIA știm deja că este vestit în fapte penale mărunte, precum furtul unui telefon sau falsificarea unor ordine de deplasare, pentru însușirea banalei sume de 1.200 de lei, despre colegul său de pe lista de candidați la Consiliul Local Orșova, profesorul Ilie Bănăduc, știm că treaba e și mai gravă. 

Se pare că, în totalul dispreț al bunelor practici europene, partidul condus de Gherghe și Duicu vor să transforme penalii în primari și consilieri. Un exemplu mai mult decât elocvent, chiar șocant, este cel de pe lista de candidați pentru Consiliul Local Orșova, deschisă de primarul penal Marius Stoica. Pe acestă listă, la locul 7 se află profesorul Ilie Bănăduc, inculpat în dosarul 399/274/2020, aflat pe rolul Judecătoriei Orșova, pentru șapte fapte de purtare abuzivă față de elevi. Nu mai puțin de 8 părți vătămate, elevi ai profesorului inculpat și 16 părți vătămate (părinții acestora) sunt părți în acest dosar penal.

CITEȘTE ȘI PRO ROMÂNIA promovează penalii în funcții publice

Pe data de 3 august 2020, completul de judecată a admis fondul cauzei, formulând următoarea soluție: „În temeiul art. 346 alin. (1) Cod procedură penală, constată competența instanței și legalitatea sesizării acesteia cu rechizitoriul nr. 318/P/2018 din 31.03.2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Orșova, privind pe inculpatul Bănăduc Ilie, trimis în judecată pentru săvârșirea a șapte infracțiuni de purtare abuzivă, fapte prevăzute și sancționate de dispozițiile art. 296 alin. (2) Cod penal, raportat la art. 296 alin. (1) Cod penal (...) toate cu aplicarea dispozițiilor art. 38 alin. (1) Cod penal, a administrării probelor și a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecării cauzei privind pe inculpatul Bănăduc Ilie, conform art.347 alin. (1) Cod procedură penală”.

Și mai grav, televiziunea RTS publică mărturie șocantă a unei eleve care știe ce tratament aplica Ilie Bănăduc elevilor săi. „Celelalte fete mai timide au primit lovituri în camerele alăturate, auzeam cum țipă la ele, pe una a luat-o de păr, și băieți au fost loviți chiar în fața bazei noastre sportive. Ba chiar un fost prieten de-al meu a fost lovit, a început să plângă. Avea apucăturile acestea domnul antrenor. Am spus că nu se mai poate, că nu este în regulă, când a intrat peste mine în duș! Nu este în regulă ca un bărbat matur să intre peste noi în duș, cât timp noi suntem efectiv dezbrăcate. El zicea că nu nevoie să bată la ușă!”, a declarat, pentru RTS, o fostă elevă a lui Ilie Bănăduc. 

Citit 1817 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2020 10:07
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…